دیوارپوش آشپزخانه نقش مهمی در ایجاد فضایی لوکس و جذاب ایفا میکند. دیوارپوش همانگونه که از نامش پیداست روی دیوار اصلی آشپزخانه قرار میگیرد و علاوه بر اینکه جلوه خاصی به آشپزخانه میدهد در برابر رطوبت و حرارت، مقاومت بالایی دارد و به راحتی تمیز میشود.
فرقی نمیکند آشپزخانه شما بزرگ باشد یا کوچک، به هر حال نیاز به دیوارپوشی دارید که به خوبی با آشپزخانه هماهنگ باشد. نصب دیوارپوشی با طراحی مناسب با دکوراسیون باعث ایجاد تغییر اساسی در فضای آشپزخانه میشود و مانند یک عنصر دکوراتیو عمل میکند. با مجله هشتی همراه باشید تا به بررسی انواع دیوارپوش آشپزخانه بپردازیم:
انواع دیوار پوش آشپزخانه:
کاشی: یکی از قدیمیترین و محبوبترین دیوارپوشهای آشپزخانه است. کاشی در برابر رطوبت و حرارت مقاوم است و به راحتی شسته و تمیز میشود و در طرحها و ابعاد مختلف در بازار موجود است.
دیوارپوشهای های اکریلیک: این دیوارپوشها گزینهای محبوب برای دیوارپوش آشپزخانه محسوب میشود.به دلیل ظاهر نیمه شفاف و ظاهر مدرن به آشپزخانه جلوه خاصی میدهند. این پنلها مقاومت باالایی در برابر رطوبت و خرد شدن دارند.
دیوار پوش آشپزخانه چسبی
دیوارپوش آشپزخانه چسبی، یکی از انواع جدید دیوارشهایی هست که در فضای آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد. به دیوارپوشهای چسبی، دیوارپوش فومی هم میگویند. شاید بتوان گفت دیوارپوش چسبی تنها متریالی در دکوراسیون داخلی است که خودتان قادر به نصب آن هستید فقط کمی دقت و حوصله میخواهد.
دیوارپوش چسبی به دلیل طرحهای متنوعی که روی آن چاپ شده و قیمت ارزان و نصب آسان و سریع مورد استقبال قرار گرفته است. این دیوارپوشها به آشپزخانه زیبایی و جلوه میدهد.
دیوارپوش چسبی از فوم پلیتیلن ساخته میشود که در بافت خود منافذ هوا دارد و میزان نرمی و انعطاف پذیری آن بستگی به تراکم میزان هوای آن دارد.
مزایای دیوارپوش آشپزخانه چسبی:
نصب آسانی دارد و با چسبی که در پشت آن است به راحتی و بدون نیاز به تخصص خاصی نصب میشود.
قیمت بسیار مناسب در مقایسه با سایر دیوارپوشها
نرم انعطاف پذیر هستند و به راحتی روی دیوارهای قوسدار شکل میگیرند.
طرحها و رنگهای متنوعی دارد.
به راحتی قبل شستشو است.
مقاوم در برابر ضربه هستند.
در برابر رطوبت مقاوم هستند.
سبک میباشند و به راحتی با کاتر و قیچی بریده میشوند و برای برش نیاز به وسیله خاصی ندارند.
این دیوارپوشها ضد آب میباشند.
عایق حرارتی و برودتی و صدا میباشند.
آنتی باکتریال میباشند.
معایب دیوارپوش آشپزخانه چسبی
قابل رنگ آمیزی نمیباشند.
اگرچه به عنوان عایق حرارتی معرفی میشوند اما نسوز نیستند. به همین دلیل نباید نزدیک بخاری و اجاق گاز نصب شوند.
به دلیل اینکه این دیوارپوشها نرم و انعطاف پذیرند ممکن است دراثر برخورد با اجسام نوک تیزی مثل چاقو خط و خش خورده و پاره شوند. بنابراین بهتر است برای جلوگیری از این موارد دیوارپوش ضخیمیتری انتخاب کنید.
جدا کردن دیوارپوش از دیوار کار زمانبری است و اگر بخواهید دیوار را رنگ کنید باید ابتدا سمباده بکشید تا چسبها از روی دیوار پاک شود.
مدل دیوار پوش آشپزخانه سنگی
به طور کلی به دیوارپوشهایی که با سنگ طبیعی یا مصنوعی درست شده باشند دیوارپوش سنگی میگویند. استفاده از دیوارپوش آشپزخانه سنگی به علت جلا و جلوهای که به فضا میدهد جزو پر فروشترین دیوارپوشها است. از لحاظ زیبایی و جذابیت دیوارپوش سنگ مصنوعی تفاوتی با دیوارپوش سنگ طبیعی ندارد، اما استحکام و کارایی سنگ طبیعی بسیار بیشتر از سنگ مصنوعی است. با انتخاب دیوارپوش سنگی میتوانید محیطی جذابتر داشته باشید. برای تصمیمگیری بهتر ابتدا دیوارپوش سنگی طبیعی را با دیوارپوش سنگی مصنوعی مقایسه کنیم.
مقایسه دیوار پوش سنگ طبیعی با دیوارپوش سنگی مصنوعی:
تمیزکردن و شستشوی دیوارپوش سنگ مصنوعی بسیار آسانتر است.
استحکام و مقاومت دیوارپوش سنگ طبیعی بیشتر است.
قیمت دیوارپوش سنگی مصنوعی بسیار پایینتر است.
نصب دیوارپوش سنگ مصنوعی به دلیل سبک بودن بسیار راحتتر است.
مزایا دیوار پوش آشپزخانه سنگی طبیعی:
این دیوارپوشها ظاهر طبیعی و زیبایی به آشپزخانه میدهند.
رنگها و طرحهای متفاوتی دارند که پاسخگوی هر سلیقهای میباشند.
دوام و مقاومت بالایی دارند و در برابر ضربه، شکستگی، رطوبت و آتش مقاوم هستند و در شرایط متفاوت آب هوایی مورد استفاده قرار میگیرند.
قابل نصب روی سطوح هموار و ناهموار هستند.
دیوارپوش پی وی سی آشپزخانه (pvc)
پلی وینیل کلراید که به اختصار به آن پی وی سی میگویند، دیوارپوش پلیمری می باشد که نصب بسیار راحتی دارند. دیوارپوش پی وی سی آشپزخانه روی سطوح به راحتی نصب میشوند و نیازی به زیرسازی ندارند. اگر رنگ و گچ قسمتی از دیوار ریخته باشد و یا به سلیقه شما نباشد با نصب دیوارپوشهای پی وی سی میتوانید ظاهر زیبایی به آشپزخانه خود دهید.این دیوارپوشها سبک و مقاوم در برابر رطوبت و حرارت هستند و در ابعاد و طرحهای مختلف در بازار موجود است.
برای تصمیمگیری بهتر، مزایا و معایب دیوارپوش پی وی سی آشپزخانه را برای شما میگوییم.
مزایا دیوارپوش پی وی سی آشپزخانه (pvc):
قیمت مناسب
تنوع زیاد در طرح و رنگ
مقاوم در برابر ضربه
نصب آسان
سازگار با شرایط آب و هوایی متفاوت
عایق رطوبت، گرما و سرما است و در مجاورت آتش شعلهور نمیشود
دچار خوردگی و زنگ زدگی نمیشود.
قابل رنگ کردن است.
معایب دیوار پوش پی وی سی آشپزخانه (pvc): :
دوستدار طبیعت نیستند و اگر به زباله تبدیل شود تجزیهپذیر نیست.
موقع سوختن گازی از خود متصاعد میکند که حساسیت تنفسی ایجاد میکند.
اگر در مقابل نور خورشید قرار گیرد دچار رنگ پریدگی میشود.
دیوارپوش آشپزخانه سه بعدی
یکی از دیوارپوشهای که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده و جلوه شیک و منحصر به فردی به آشپزخانه میدهد دیوارپوش سه بعدی آشپزخانه است. این دیوارپوشها طرحهای برجستهای دارند. دیوارپوش سه بعدی یک متریال خاص نیست و در جنسها و کیفتهای متفاوتی تولید میشوند.
ازمیان تمام دیوارپوشهای سه بعدی، نوع سیمانی یا سلولزی بهترین جنس برای بین کابینت آشپزخانه است. دیوارپوش سه بعدی سیمانی آشپزخانه در برابر حرارت تغییر شکل نمیدهند و نسوز و قابل شستشو هستند. برای سهولت در تمیز کردن این دیوارپوش بعد از اجرا میتوان از یک لایه نانو بهره برد.
این تایلهای سه بعدی در ابعاد 50 در 50 تولید میشوند.
دیوارپوش چوبی برای آشپزخانه
دیوارپوش چوبی امروزه در طراحی دکوراسیون داخلی کاربرد بسیاری دارد. دیوارپوشهای چوبی حس وحال خوبی به فضا میدهند. همه دیوارپوشهای چوبی، از چوب طبیعی ساخته نمیشوند و به علت پیشرفت تکنولوژی از فراوردههای چوبی استفاده میشوند. مانند ام دی اف، چوب پلاست، دیوارپوش ترموود و پنبه.
مزایای دیوارپوش چوبی
انعطافپذیر هستند
تنوع بالا در طرح و رنگ
مقاوم در برابر گرما و سرما
نیاز به زیرسازی ندارد
با انواع سبکهای دکوراسیون تطبیقپذیرند.